Изборите минаха. Заваляха оставки от небето ! Но , изводите са неправилни!

Изборите минаха. Заваляха оставки от небето !

Но , изводите са неправилни!

Г-жа Нинова не е виновна за изборния резултат на БСП. Просто това са реалните резултати от близо 20 години насам , но поради гласуването с бюлетини и броенето „на ръка“ резултати се променяха в тяхна полза. Същото важи и за процента гласували. Те не са много по-малко или поне в нашият район не бяха. Като бях пред секцията имаше точно толкова хора в коридора колкото и преди. Само че нямаше платен цигански вот и добавени „мъртви“ души !! Така пък спадна резултата на ГЕРБ с около 7, 8 % !! Има и едни 300 000 етнически зависими българи , които сега намериха пролука да се увеличат , дано в последствие не се множат !!!
Жалкото е че продължава да има едни 500 000 крадливи и зависими душици които гласуват за ГЕРБ , въпреки ясните доказателства за техните далавери и откровени кражби !
Има и друга причина някой хора да не вярват на фактите , а това е че ги вадят не кой и да е , а точно хора на БСП , на които не винаги може да им се вярва.

Така че това сме десните демократично мислещи хора и това че всеки си избра различни лица на които вярва , въобще не е лошо , но тези хора не трябва да ни предават !!!!

За това се обръщам към хората които успяха да влезнат в парламента и не са от трити прокажени партии/ Възраждане, ДПС и ГЕРБ/, направете правителство , защото иначе ББ ще се върне на власт и то два пъти по алчен и зъл!

Филип Симеонов