Извънредното положение в България беше абсолютно ненужно

Извънредното положение в България беше абсолютно ненужно. Не само мерките не се спазваха, но и големите хранителни и тези за „черна“ техника вериги работеха, както и общественият транспорт, като естествени инкубатори за култивиране и разпространение на вируса.
Ах, този „страшен“ covid-19 вирус, който в България не направи нищо друго, освен да върне икономиката 5 г. назад. И още нещо – да отключи още повече, а и нови корупционни схеми, да обрече милиони на глад и стотици хиляди на безработица.
За всичко това „благодарете“ на изперкулясалите Бойко Борисов и пагонения доктор Мутафчийски, които от сутрин до вечер говорят за морги и трупове, всяват паника и страх сред населението и отдавна трябваше да са с повдигнати обвинения.
Да не пропускаме, че съдилищата не работят, парламентът е суспендиран и сме в режим на диктатура от близо 2 месеца. Заеми, кражби, банкови афери и захранване на мафията, олигархията и мисирешките медии!
Отвратен и погнусен съм от овчеподобния български народ, който търпи тази гавра над себе си и с охота приема заповедите на своите инквизитори!

Стоян Тончев

loading...