Изключително озадачаващо е постоянното появяване на Володимир Зеленски на всякакви места чрез медиите и интернет

Изключително озадачаващо е постоянното появяване на Володимир Зеленски на всякакви места чрез медиите и интернет. Не е говорил само пред нашия блок. Какво общо имат наградите Грами с Украйна и военните събития там? А какъв точно е той, че трябва да занимава целия свят със себе си? Хората си имат безброй други проблеми!

Аз знам отговорът.
Той се нарича информационно програмиране с фокусиране в определена тема/човек/събитие. Това е любим метод на глобализма за подчинение на съзнанието. Създава проблеми, след това ги кръщава и определя кое какво е, кое е зелено, кое е жълто, кое е розово, определя хората, които ИМАТ ПРАВО ДА ГОВОРЯТ НАУЧНО ЗА ПРОБЛЕМА и след това пуска целия този гювеч в световния информационен обмен по всички възможни канали. И така човешки преживявания, които нямат абсолютно нищо общо с други преживявания, биват насила обвързвани. Но ние това го знаем, българите това го видяха в соца, когато всички дейности бяха под егидата на политическата конюнктура и пропаганда.

Казват, че тогава било диктатура и тоталитаризъм. Следователно сега е абсолютно същото и това, че диктатурата и тоталитаризмът се случват в Америка, Англия, Австралия и Канада, тараните на „свободата и демокрацията“, е само досадна подробност.

И така, какво налага Зеленски да се появява навсякъде като заек от шапка? Наясно сме. Ежедневно сготвяне на мозъците. Какво търси на наградите Грами? А, забравих, че тези награди отдавна са политизирани и превърнати в политкоректни тоталитарни изяви, точно както и Оскарите. На които същото лице също говори миналата седмица.
Трагедия е тоталитаризмът на западните демократи!

Всички изявления, новини и официални изяви на политическата власт и медии от Украйна са под контрола на западния глобализъм и следователно почти на 100% дезинформация или изкривяване на истината. Все още не разбирам защо много, имащи се за уважавани експерти, продължават да изграждат своите експертизи на тяхната база. Разбира се, че ще получават постоянно неверен отговор на задачите.

Вчера се случи част от очакваното. Филмова провокация за руска агресия в Украйна. По същият модел като в град Дума в Сирия. Светкавично разобличена и от официалните руски власти и от милионите хора по цял свят боравещи с хай тек методи за информиране. Няма да споря. Няма смисъл. Или разбираш, че те лъжат, или не разбираш. Ясно ми е, че тук всеки може да каже същото за другата страна. Само че човек подбира на кого и на какво да вярва, точно както подбира приятелите си, с които може да се разбира и да живее добре.

Нямат шанс украинските глобалистки модели, ясни са като бял ден. Както и реакциите на света, ясни по веригата като бял ден. От възмутените политици до ООН и медиите, които използват всякакви панорамни внушения, за да поддържат инсценировката. Нищо ново и непознато!

Само че, събитията с драматургията в Буча идват на фона на обилни информации за изтезавани и убивани по особено жесток начин руснаци в Украйна. За които нито една медия не пише, нито един политик не се изказва, нито едно ООН не говори. Както не говореха, не се изказваха и не писаха за хилядите изтезавани и избивани араби в Ирак, Сирия и Либия от гнусната змия ИДИЛ, която беше създадена от Хилъри Клинтън и пусната да вилнее. Както не говорят и пишат за много други места, на които западни армии и техни проксита избиват и мъчат хора и животни от 70 години.

Няма как да разбереш какво става в Украйна, ако не следиш руските източници!
Няма как да разбереш какво ще прави Путин, ако не го познаваш и разбираш!
Няма как да знаеш какво се случва, ако не си следил години наред всички събития в света и не правиш взаимовръзки!

Тази седмица предстои нова офанзива в Украйна. Ще видим какъв ще бъде отговорът на Путин за изтезаваните руснаци и за хибридните атаки. Не е вярно, че се готви среща между него и Зеленски. След вчерашните събития, вратата под носа на клоуна се затръшва още по-силно.

Има един много силен индикатор за движението вътре в ДД. И това е английската преса. Вчера в нея нямаше първи страници за Украйна. Темата не е отпред. Това е абсолютно сигурен знак, че в ДД изоставят позициите си по отношение на Украйна. Само ХИПНОТИЗИРАНИТЕ чрез медиите не знаят още, че там всичко, което Западът създаде, свършва, въпрос на време е, чрез добро или през лошо ще стане. Путин ще приключи заплахата Украйна. Вероятно ще се опитат да вкарат Полша във войната, за да имат един натовски член вътре, но да видим как.

Вместо Украйна, английската преса се занимава с въпросите за икономическата криза. Те до един са свързани с Русия. Санкции, санкции, санкции….

И сега идват контрасанкцията!

Един само жест на Путин, само един жест и ЕС се разтресе до основи, ще рухне всеки момент. Не може да издържи само един жест. А ако си мръдне цялата ръка?

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ