„Изправи се.БГ! Ние идваме“ единодушно ще гласуват против кабинета на ИТН

Единодушно взехме решение, че ще гласуваме против предложения от „Има такъв народ“ кабинет. Това заяви Мая Манолова след заседание на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние идваме“.

„Поели сме ясен ангажимент към българските граждани и хората на площадите да подкрепим правителство на промяната. Част от предложените министри са абсолютно неприемливи“, категорична бе Манолова.

“Не можем да правим компромис с желанието на българските граждани, които искат правителство на промяната“, поясни тя.

Според Арман Бабикян решението на групата не е е акт, който показва неуважение към потенциалните партньори от „Има такъв народ“.

“Благодаря на ИТН и Нова телевизия за възможността да наблюдаваме. Проблемът не е ад хомине. Не става дума за личността на човека, а начина, по който е сглобено това правителство. Той е изцяло грешен”, посочи пред журналисти адв. Николай Хаджигенов.

“Аз от кое статукво съм? Някои от нас имаме дългогодишна гражданска позиция. Ние ли точно сме статукво? Петър Илиев е самостоятелно основание да гласуваме против. Основният ни упрек е, че са събрани хора, които не са способни да извършат дълбоката реформа, от която имаме нужда”, допълни още Хаджигенов по повод последната публикация на Слави Трифонов.

Frognews.bg