Изпращаме една абсолютно безумна година, която ще остане в историята като позор за науката, лекарите, експертите и политиците

Изпращаме една абсолютно безумна година, която ще остане в историята като позор за науката, лекарите, експертите и политиците. Слава Богу идващата година ще донесе промяна в безумието, на което ни подложиха Шваб и Гейтс и приятелчетата им.

Няма да правя политически анализ за България. Защото положението на България се влоши, но това е неизбежно на фона на световния ред.
Трябваше да се смени властта със закон, ред и повече справедливост. Само че няма кой да въведе такива неща.

Само едно ще кажа.
Светът се движи към нов ред със сигурност. Към нови отношения и модели. Българската политическа върхушка е безнадеждно извън реалните истински параметри на случващото се. Тя е политически неграмотна и невежа от А до Я. Жалко е да се разбере, че освен Бойко, за когото всичко е ясно, всичко останало е на ниво около и под Бойко!

Това казвам – На фона на изискванията в света за новата година, България е извън събитията, ръководена от политически неграмотни хора, които нямат никакъв потенциал да бъдат лидери на нищо.

Анастасия Гешева