Илиан Василев: Представяте ли си Манолова срещу Горанов на следващи избори

Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. В закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променяш друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ. Така коментира Илиан Василев отнетия от омбудсмана автомобил на НСО и инициативата на Манолова да пътува с автобус и влак, където на прави приемни за граждани.

 

Ето какво каза още Илиан Василев:

 

Мая Манолова тощу що започна кампанията си за следващите президентски или парламентарни избори. Заслужават си – подадоха и топка от глупост и тя разбира се ще я отиграе подходящо.

Защото всеки път когато тя пътува с влак или автобус или обществен транспорт ще среща хора, ще гради репутация, докато я сравнявате с хранениците на властта, които се возят с охрана и НСО автомобили. Включително Доган и Пеевски. Не се заблуждавайте – НСО представя коли и без охрана. А тогава когато министри се отказват от охрана, те винаги получават допълнителни бюджети за покупка, поддържка, шофьор и т.н.

Може би е логично – дългото пребиваване на власт, особено на хора, без особен интелектуален и морален багаж, води до атрофия на базисни човешки и политически реакции. Надебеляват във всяко отношение.

Момчето от Свищов, който вече се позиционира като заместник за периода след Борисов, няма откъде да се научи на нормалност. От доста години живее в небесата на властта и си помисли, че всичко което изрече е бисер.
Изрече. Арогантност.

Нали си представяте Манолова срещу Горанов на следващи избори. Без Борисов тези хора са пътници, без него щяха да си останат в миманса на обществото.
Но това в закон за бюджета – през преходни и заключителни разпоредби да променящ друг закон само за един автомобил на един човек си е постижение, дори и за такива олимпийци като ГЕРБ.

Да повторя НСО трябва да се закрие. Много по евтино е ако се даде допълнително целево възнаграждение за покупка на лични автомобили, които ползват за лични цели, плюс шофьори от гараж, при нужда, не само за един човек.

frognews.bg