Илияна Беновска: Премиер Герджиков, защо не сте запитали КС ще бъдат ли касирани изборите заради машините?

35 дни остават до изборите за 44 НС на 26 март 2017-та. МС заяви : „Към този момент няма достатъчно основания да смятаме, че необходимият брой машини може да бъде осигурен за изборите“. Зловещо заявление. 39 дни преди изборите.
Всякакви „специалисти по всичко“ се упражняват в говорене ще бъдат ли или не касирани изборите , ако няма машини за гласуване. Шум по темата. Примитивна симулация на обществена загриженост ще има ли 44 НС след 26 март или служебният кабинет, съставен от кръгове по интереси, ще продължи да пори гордо бурното море на политиката и да ни води към по –слънчеви за народа и бизнеса бъднини.
Хайде да зададем най-простия и логичен въпрос за ситуацията: Премиер Герджиков, защо не сте запитали КС ще бъдат ли касирани изборите заради машините? Макар и по търговско право, Вие сте авторитетен юрист, професор по право. Не е нужно нито аз, нито който и да е друг да Ви подсещаме ,че КС трябва да отговори преди изборите на 2 простички въпроса:
1.Ще бъдат ли законни изборите , ако няма машини за гласуване във всички секции?
2.А ако има машини,какви трябва да са гаранциите за надежността на машините и от кого да бъдат дадени ,за да няма съмнения ,че изборите са манипулирани чрез машините ?
Уважаеми господин служебен министър-председател Герджиков, ако още утре сутринта не запитате КС по горните 2 въпроса ще потвърдите мълчаливо ,че сте начело на схемата да бъдат касирани изборите за 44 НС заради машинното гласуване,за да ни управляват кръгове по зависимости и интереси , а политиците да бъдат подчинени и елиминирани. Това коментира журналистът Илиана Беновска, водещ на предаването „Беновска пита” по Канал 3 и К2, съобщиха от екипа на предаването.

Целта на схемата :
-да няма дълго време НС,което да контролира изпълнителната власт,
-властелин на държавата да е само президентът Радев,
-да управлява назначено служебното правителство пълно с министри от различни лобита,а не излъчено от гласоподавателя
-да се уволнят кадри на ГЕРБ от възлови институции,
-да се назначат „експерти“ свързани с различни кръгове по интереси и зависимости,
-да бъде затрупан главният прокурор Цацаров със сигнали за високопоставени управляващи от ГЕРБ и дори, срещу самия Бойко Борисов,
-да се преразпределят по административен път власт, пари, бизнес,
-да се обезсили ГЕРБ ,като ги поставят в дълъг обяснителен режим в поредица от избори,
– а на БСП и другите претенденти за власт да им се даде да разберат ,че ако не слушат масоните,бившата ДС, издънките на Сорос, едномерно сексуалните, привържениците на ТТИП и СЕТА и прочее ще залязат в политиката,
-Корнелия Нинова ще гледа към министър-председателското кресло през крив макарон,
-Марешки ще го клатят непрекъснато с дела ,проверки и изнасяне на нелицеприятна информация,
-Каракачанов, Симеонов и Сидеров ще бъдат „игнор“ на европейска сцена.
Днес почитаме 144-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски. В негова памет са организирани възпоменателни церемонии. Ще видим поредните упражнения за „равнис“ с Левски от лица ,които се крият зад булото на патриотизма, като цитират с треперещи гласчета и сълзи в очите Левски. Прощавайте проф. Герджиков, мисля че сме и приятели , затова откровено ще Ви попитам: Дали веруюто на Васил Иванов Кунчев не звучи така за Вас – „Ако спечеля, /т.е. изборите за 44 НС бъдат касирани/ печеля за кръговете по интереси около мен. Ако политиците загубят /т.е. изборите за 44 НС бъдат касирани/, губи цял народ,защото народът ще бъде управляван от назначени от кръгове по интереси , а не от избрани от народа политици.“
Аз съм Беновска и питам : Премиер Герджиков, ще запитате ли утре КС ще бъдат ли касирани изборите заради машините:
1.Ако няма машини за гласуване във всички секции?
2.Ако има машини, какви трябва да са гаранциите за надежността на машините и от кого да бъдат дадени ,за да няма съмнения ,че изборите са манипулирани чрез машините ?

Резултат с изображение за Беновска

агенция „Фокус“