Илиян Василев: Горанов е като квартален лобист на хазарта, на финансиране чрез кражба

Пак Горанов – забележете министър на финансите като квартален лобист на хазарта – никой не е фалирал (?!) от търкане на талончета.

В България, в която по-голяма част от населението се класифицира като „бедни“ по ЕС стандарти, да отнемеш 3 милиарда лева от джоба на българина, като вместо към упорит труд и предприемачество, да зарибиш с мечтата че има лесен път към богатството, действително води до лични фалити. Освен челният удар срещу ценностната система, това е несъстояло се потребление на базисни стоки и услуги, неродено търсене, несъстояли се инвестиции и ръст на БВП, и задълбочаване на бедността отвъд чертата на критичността.

Това е финансиране чрез кражба от джоба на бедните на поредните политически и бизнес олигарси, защото от тези пари се финансира и класата, към която принадлежи самия министър. Коли, яхти, къщи.

Очаквам от министърът на финансите да обясни защо докато храни, лекарства, книги се облагат с пълен размер ДДС, хазартът е с нулева ставка?!?!

Нали на всички е ясно, че няма как ГЕРБ да гласуват предложението на Симеонов, докато техния лидер рекламира в мачлета главния хазартен играч у нас.

Докато подопечните им социологически агенции измислят масова подкрепа на търкането на талончетата.

Докато медиите на властта страстно защитават приходите си от реклама на хазарта?

Бламирането на предложението на Симеонов е в пълен ход – първо, разтеглиха във времето нещата, след това ги разводниха и накрая ще ги блокират.

Улицата, улицата.

Илиян Василев, фейсбук

Резултат с изображение за Горанов

frognews.bg

loading...