Илиян Василев: Няма никаква разлика между матрицата на ПИК и Нова ТВ

Новото назначение на шеф на Нова ТВ просто изважда на повърхността това, което всички в бизнеса знаеха. Домусчиев има минимално отношение към контрола, програмата и линията в тази телевизия. Всичко там прелива от Канал 3 и хората на Пеевски завладяват всичко. Въпрос е на време и водещите на сутрешния блок да бъдат подменени.
Ако Пеевски директно беше взел Нова ТВ със сигурност щеше да получи отпор и зрителите щяха с гръм и трясък да сведат Нова ТВ до Канал 3. Но му трябваха хора с по-добра от неговата репутация и телевизионери с опит за да стане прехода плавен, народът да не забележи и т.н.
А сега се спомнете – каква беше преди десет години Нова ТВ и каква е сега – чалга – забавления, реалити, светски клюки и правилно отрзяване на властта. Няма никаква разлика между матрицата на ПИК и Нова ТВ. Вижте микса там и в Нова ТВ.
Вие имате дистанционото в ръцете, вие решавате. Колкото и да лъжат с пийпъметрията, рекламодателите се усетиха. И трябва да наливат все повече пари. Дадоха много пари през Домусчиев, когото използваха заради зависимостта му. И сега трябва да наливат още повече.
А повечето, които не гледат телевизия а използват екрана като монитор, имате толкова много опции?!
Нищо че кабелните оператори поставята Нова ТВ и Канал 3 напред, от Вас зависи да „прелитате“ над тях.

Фейсбук

loading...