ИМАМЕ ЕДНА МЕЧТА…..

Много от вас, приятели и врагове, са убедени, че народът спи. Убедени, че престъпниците вечно ще са стъпили с кални цървули на врата ни. Примирени. Но не сте прави. Няма невъзможни неща. Няма предопределение, а само каквото направим сами. И с помощта на Бог.

А историята се прави и от личности. Във време на тъмнина и зло винаги се повяват светлите хора. Един човек може да промени историята и света.

Каква щеше да е Франция без Жана Д“ Арк? Една жена промени историята. Един Мартин Лутър Кинг имаше една мечта и накара целият свят да повярва в нея. И промени не само Америка. Един Нелсън Мандела промени историята на Африка. Един Васил Левски промени душата и историята на поробена България.

Не всички са мутри и престъпници. Колкото и да се лутаме, светлина ще се намери. И това ще мине. В момента Президентът Радев единствен се изправя срещу мафията, която управлява. Вярвам, че той също има мечта – за чиста и свята република, в която правото и справедливостта да ръководят държавата. В която да няма бичът на днешния ден – бедността.

Имаме всички мечти – за една силна, справедлива и наша България, свободна от мафията! И това ще ни бъде съдбата!

Елена Гунчева

loading...