Имам надежда, че изборите ще донесат положителна промяна на прочистване и продължение на гражданското събуждане

Последен ден на кампанията. Имам надежда, че изборите ще донесат положителна промяна на прочистване и продължение на гражданското събуждане. Имам надежда, че няма да настъпи подмяна с ново правителство.

Надявам се герб и дпс да са извън властта завинаги. Нямам надежда, че тези избори ще изчистят България от пропилата я мафиотска инфекция на всички нива, но съм убедена, че ще има хора в парламента, които ще са като антибиотик и няма да дават покой на престъпната шайка крадци.

Аз лично почувствах физически вятъра на промяната вчера в откраднатото държавно ловно стопанство Паламара от шайката на борисов. Видях ужаса в очите на слугите на местните дерибеи, когато ги конфронтирах и отказах да им се подчиня. Видях им треперещите ръце, паниката и сълзите на истерични лелки, които звъняха на анонимните си началници, въпреки, че формално те са назначени за началници.

И знаете ли, ако вчера управляваше борисов, аз и моите приятели, които направихме рейд на Паламара, щяхме да бъдем арестувани и с повдигнати обвинения от прокуратурата. Щяхме да бъдем малтретирани както във всяка една диктатура, а продажните медии щяха ни обрисуват като престъпници, затова че сме влезли „незаконно“ в държавен имот. Вятърът на промяната е тук – благодарение на много хора хора – граждански актвисти, политици и смели журналисти.

И да, нямам намерение да скромнича, че и аз имам принос, защото когато се изправиш лице в лице с мракобесна феодална власт, разбираш, че битката за цивилизована България си заслужава!

Гласувайте за личности на промяната. Гласувайте за тези, които ще водят тежките битки в парламента това мракобесие да приключи и виновнците за него да получат справедливо възмездие!

Татяна Кристи