Има ВИДОВДЕН,има и скоро,ще настъпи,Продажници мръсни…

Голям празник се оказа днешния ден!
България Ликува, България Въстана!!
Ура,братя и сестри,Ура за Северна България,Ураааа!!
Докато камионите за стотици милиони левове на бедните строителни фирми,които усвоиха Милиарди през нагласени Обществени поръчки,Саниране и изработване на най-нискокачествени пътища в цял свят блокират Цариградско шосе,за да се оплакват на Комунистите от ГЕРБ от Комунистите от БСП, то в Министерски съвет се случи чудото и БОЙКО И КО СПАСИХА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ!!!
Ще има пари за Магистрала „ХЕМУС“, БОЙКО ги е заделил,Ураааа!!
Щастливи хора от Силистра до Видин излизат по улиците на западналите си градове и се прегръщат от радост,сякаш е лятото на 94-та година!!
Благодарим ти Бойко,Благодарим ви на всички,че 30 години,10 от които Бойко Управляваше ни зачеркнахте от картата на България,че обезлюдихте градовете ни и Циганизирахте селата ни,Благодарим ви,че първо ни Унищожихте,а сега с цялата си НАГЛОСТ ни обяснявате,как Северна България винаги е била приоритет на Правителствата ви!!
Благодарим ти Цецка Цачева,че докато беше Председател на Народното Събрание два мандата в Плевен не се случи нищо,Благодарим ти Московски за същото,и на теб Горанов,дано земетресение от данъчни,НАП,НОЙ,КПКОНПИ и който още се сетиш да разлюлее всичките ти имоти и банкови сметки,дано се върнеш в Плевен да ти Благодарим на живо,всички и от сърце,но в Плевен в затвора,там да видиш каква радост те чака,каква благодарност..
На всичкото отгоре ги строили няколко Кмета в Министерски Съвет да Благодарят на Правителството,абе вашта…..,че сте оцелили на Робски Народ,че сте родени Късметлии,че не са Живи Ботев,Левски,Вазови,Воеводите…
Сега чакаме само Разградското чудо Домусчиев да изведе секретарките си и всичко,ще се нареди..
Има ВИДОВДЕН,има и скоро,ще настъпи,Продажници мръсни…

Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.