Има само един изход от дълбоката държавническа криза и той е: Оставка, съд и затвор!

Един милиард пъти да кажа, че има само един изход от дълбоката държавническа криза и той е: Оставка, съд и затвор!, пак ще има милиони идиоти, които да ме питат денонощно какво мисля, че трябва да се случи в тази страна! Омръзнахте ми.
––––––––––––––––––––––––––––––––
Останаха една шепа „луди глави“ на площада и продължават да искат точно това. Всички останали „борци за свобода“ се измъкнаха от този студен и окървавен площад, като пръдня из гащи, вляха се във всякакви партийни туморни образования и се вписаха в листите, за да стават депутати! Иначе ревяха като магарета в общ глас, че протеста бил безпартиен, надпартиен и заклеймяваха всички партийни отрепки. Нали така беше? Е, след като е така и вече сте в мъртвата хватка на мафията, договаряйте се с тях, търсете общи точки и перспективи за блажен живот, правете се на борци за мир на планетата и каквото там си искате, но никога не забравяйте, че всъщност СТЕ ПРЕДАТЕЛИ, които дезертираха от бойното поле, за да се вмъкнат на топло в сградата, която замеряха с развалени яйца.
–––––––––––––––––––––––––––––––-
Ще решите проблемите на тази страна през избори, когато цъфнат налъмите, господа другари. Вече всички сте партийна клиентела и никога няма да имате собствени лица и идентичност, защото сте гладни слепци. Дори не видяхте и не отчетохте, че партийните ви лидери са все дискредитирани личности, неделима част от престъпното минало на страната.

Съжалявам, че трябваше да ви го кажа така директно, но вие си го заслужихте, защото шепата останали на площада луди глави държат в премръзналите си ръце здравото бъдеще на тази бедна откъм здрав разум страна и продължават да искат: Оставка, съд и затвор!

Единственото смислено решение.

Николай Марков