Инфарктен инцидент на погребението на кралицата (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Общо 403-ма души в церемониалните зони на Лондон са се почувствали зле

Инфарктен инцидент се случи по време на погребението на кралица Елизабет Втора.

Един от полицейските служители е припаднал по време на дежурството си в британската столица Лондон точно за погребението на кралицата. Припадъкът на офицера се е случил малко преди тръгването на шествието с тленните останки на монарха.

Наложило се е припадналият служител на реда да бъде изнесен на носилка, отбелязва изданието The Mirror.
За момента няма официална информация за това какво е състоянието на припадналия полицай. Според неофициални данни обаче, то не е тежко.

Това далеч не е първият подобен случай. Припомняме, че само преди няколко дни един от кралските гвардейци се строполи от подиума, където пазеше ковчега на кралицата. Случката се разигра в четвъртък, миналата седмица.

Междувременно стана ясно, че докато се редели на опашка, за да се сбогуват с кралицата през вчерашния ден, нужда от медицинска помощ, са имали най-малко 259 човека.
Екипите на Спешна помощ, са били много ангажирани и покрай рязкото застудяване – нощните температури са паднали до 4 градуса.

Общо 403-ма души в церемониалните зони на Лондон са се почувствали зле, а 19 от тях се е наложило да бъдат откарани в лечебно заведение.
Източник: blitz.bg