Искам да ви ядосам толкова много, че купеният и манипулиран вот да не даде отражение на изборния резултат. Ядосайте се и гласувайте!

Искам да ви ядосам. Искам да ви ядосам толкова много, че утре купеният и манипулиран вот да не даде отражение на изборния резултат. Ядосайте се поне колкото аз съм ядосана! Ядосайте се и гласувайте!

Години наред Системата създава, отглежда и обгрижва убийци – тези, които на вечер изшмъркват поне една пенсия и изпиват поне една месечна помощ за дете и … убиват изпречилия им се на пътя (в пряк и в преносен смисъл). Знаем кои са крепителите на тази Система.

Системата се храни от Корупция и затова й е жизненоважно да оплете в корупционни схеми всеки. Посяга и на децата ни. Посегна и на моето дете.

Синът ми е студент последен курс в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност „право“. Вечер кара такси, за да ми помага. Преди дни минава на жълт светофар (според него). Спират го полицаи и му казват, че (според тях) е минал на червен светофар, за което ще му съставят акт. Синът ми възразява, но полицаите държат на своето. Когато той им казва: „Добре, напишете ми акт“, чува: „Има и друг начин“.
– Какъв друг начин? – пита синът ми.
– Е, как какъв друг начин? – изненадани са полицаите.
– Питам какъв е за другият начин, за който ми казвате – спокойно им отговаря той.
– Ти на луд ли се правиш? – вече раздразнено го питат органите на реда.
– Не, не знам какво имате предвид – отново спокойно им отговаря синът ми.
– Абе, ти вярно на луд се правиш и нас на луди ни правиш!
Съставят му акт.

Ако вашето дете ви разкаже такава или подобна случка, какво ще му кажете❓️

Ще го посъветвате ли следващия път да използва „другия начин“ и да стане част от Системата❓️

Или ще му кажете, че е постъпило правилно, че се гордеете с него, но че животът му никак няма да е лесен❓️

Ще го посъветвате ли да подаде сигнал за случилото се или ще му кажете да си трае, защото няма доказателства и няма кой да ги накаже❓️

Какъв избор ще направим утре❓️ Да станем съучастници с пасивността си или да накажем тези, които посягат и на децата ни❓️

Албена Белянова