Искам да сложим край на кошмара герб, но още повече искам да получат заслуженото и да платят за разбитата ни България!

Пачки, намачкани чаршафи, отпуснати телеса, асфалт, чували с пари, офшорки, допълнителни машини, нагли бивши министри, ама много нагли, неадекватно нахилени клакьори, общи приказки, клишета на добричко-хасковски диалект, тук-там и на старогръцки и латински, арогантност, чудовищна бедност, родители, които не искат тестове, но не искат и онлайн, ковид и смърт.

Всякаква смърт – физическа и духовна. И най-лошото – смърт на цивилизационни и човешки ценности, на надеждата за добро и справедливост.

Нужна ни е много, ама много справедливост.
И на фона на всичко това – ОГЛУШИТЕЛНОТО мълчание на сийка.

Няма го наш’то сийче да ни обясни как и защо началникът й няма да говори по темите за грабежа без аналог в цялата ни история.

От месеци, а в последните 10 дни непрекъснато научаваме как герб са крали – както никой никога не го е правил. Но, изправя се един тома биков, една деница сачева и ни се изхрачват в лицето с наглото и арогантно „Ами няма доказателства“.

Виждаш едни бивши – тръскащият бузки николай нанков и следващата /наистина й забравих името/, заедно с адвокат менко менков, да излизат от разпит и са безкрайно учудени, че някой за нещо ги вика.

ГРАБЕЖ, ГРАБЕЖ и пак ГРАБЕЖ!!!!
Но най-циничното е, че техният кандидат за президент, който иска да дебатира с Радев, до момента не е казал какво му е отношението към този ГРАБЕЖ! А вицето му, която ни излъга, че имала три деца, напевно иска да ни обединява.

Ама няма да ни обедините с тези арогантни нискочели и нагли примитиви, няма! Разберете го!

На 14.11 ще разберете колко сте несъстоятелни. Искам да сложим край на кошмара герб, но още повече искам да получат заслуженото и да платят за разбитата ни България!

Ние ще я отвоюваме за нашите деца и внуци!

Цветеслава Гълъбова