ИСТИНАТА ЗА ДАЛАВЕРАТА С F-16: КОМИСИОНА 1,7 МЛРД. ЛЕВА. ИМА ЗА ВСИЧКИ

Братя баламурници и данъкоплатци,
Ако е вярно, че сме се изръсили с 2,5 млрд. лева за 60-годишните таратайки F-16, значи сме дали за тях около $1,5 млрд., по днешния курс.
В щатски долари един купен от Баце и агент Иван самолет ни струва на нас, данъкоплатците, $188 млн.
Така, сега да ви кажа, всички световни медии преди няколко месеца оповестиха, че Бахрейн са купили от САЩ 16 изтребителя F-16 като нашите за общо $1.1 млрд., което значи, че цената за тях на един самолет е… $68 млн.
Тази цена, братя баламурници, е точно 2,8 пъти (280%) по ниска от цената, която сме платили ние.
Излиза, че евентуалната комисиона от сделката, ако имаме предвид платената от Бахрейн цена, е кръглата сума $120 млн. на изтребител, или общо за 8-те купени F-16 е $960 млн.
Комисионата, ако така наречем загадъчната разлика в цените за нас и за братята бахрейнци, в проценти е 176%.
В лева тази сума е 1,7 млрд. лв.
Значи, става въпрос, Цацинко, за комисиона 176%, колкото е при магистралите, спортните зали, европроектите и санирането. Тя реално е $960 млн., а в лева – само 1,7 млрд. лв.
Само 1,7 млрд. лева! Нищо работа.

С тези същите пари 2,5 млрд. лева, тъпо дадени от Баце за ненужните таратайки, нали сме в НАТО, пазим границите на ЕС, можеше 50 000 български семейства на образовани родители да бъдат стимулирани с по 50 000 лева да имат трето дете; и така поне малко да се противопоставим на Демографската катастрофа.
Както знаете, братя, всеки час намаляваме с 9 души, като етническите българи намаляват с 13 души, а циганите се увеличават с 4 души.
И изчезваме, без да имаме нужда да ни пазят осем 60-годишни таралясника.
Но, противодействието на Демографската катастрофа у нас е невъзможно, защото то не дава възможност за корупция, комисиони и крадене.

ЧЕСТИТИ ВИ ФАЛКОНЧЕТА, СКЪПИ БРАТЯ БАЛАМУРНИЦИ!
НАЗДРАВЕ!
И СИ ВЗЕМАЙТЕ РОЗАВИТЕ ХАПЧЕТА!

Акад. Петър Иванов

Резултат с изображение за акад петър иванов