ИСТИНАТА ЗА Ц@ГАНИТЕ, КОИТО НИ УБИВАТ И ПО ПЪТИЩАТА!

Как това същество е получило ПРЕДИ 19 ДНИ шофьорска книжка! И ДАНС, където много са загрижени за надплатени пенсии, къде са да проверят КОЙ ПУСКА НЕГРАМОТНИ И ПЪРВ@ОБИТНИ УБИЙ@@ЦИ ПО ПЪТИЩАТА? Защото който го е пуснал на изпита и му е дал книжката, СЪЩО Е УБИЕЦ!

Когато Босият гладуваше заради корупцията при даване на шофьорски книжки, се подхилвахте! СМЕШНО ЛИ ВИ Е СЕГА? КОГАТО ГИ ПУСКАТ ПО УЛИЦАТА ДА ПРЕМАЗВАТ ЖЕНИ И ДЕЦА?

И това същество дори не знае български! Още по-интересно – откъде са му доходите за лъскавата „сватба“ /да де, ци@анска/, и за колата? ЗАЩО НАП, гонеща като хиена всеки българин, пропуснал да си плати глоба, не изследва доходите на съществото?

Защо НЕ СЕ ЗАДАВАТ ТЕЗИ ВЪПРОСИ? ЗАЩО НЕЗАБАВНО НЕ ЗАПОЧНА РАЗСЛЕДВАНЕ КЪДЕ Е КАРАЛ ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ, ДА СЕ ИЗИСКАТ ЛИСТОВКИТЕ МУ И ДА СЕ РАЗПИТА ИНСТРУКТОРА МУ. Както и да се провери как е взел изпита, като дори не говори български, камо ли да чете?

ААААА, СЕТИХ СЕ ЗАЩО! ЗАЩОТО СЪЩЕСТВОТО – ЕЛЕКТОРАТ! НЕДОСЕГАЕМ!

А ние- българите, ние сме жертвите!

За такива затвор е малко, те са свикнали. Трябва въвеждане на нов вид наказание – каторжен труд – поне да разберат как българите си изкарваме хляба, за да ги храним и издържаме тях!

Елена Гунчева

 

Резултат с изображение за ciganin 6ofior