ИТН поряза много здраво отцепниците

Балабанов е категоричен, че не означават нищо за мнозинството

ИТН поряза много здраво депутатите, които напуснаха редиците им.

По-рано днес депутатът от партията на Слави Трифонов бе категоричен, че става въпрос за морал, който тези хора не притежават. Освен това допълни, че въпреки, че те също са на масата за преговори, не означават нищо за мнозинството.

Станислав Балабанов подчерта, че ИН в никакъв случай няма да се съгласи народите представители, които напуснаха партията им да бъдат част от състава на следващото правителство. Той заяви това пред журналистите в кулоарите на Народното събрание.

Той смята, че би могло да се търси превес в пленарната зала и без подкрепата на напусналите парламентарната им група народни представители.
В този ред на мисли Станислав Балабанов посочи, че ако четирите формации успеят да направят мнозинство, на практика това са 128 гласа. Тогава отцепниците наистина няма да имат абсолютно никакво значение.

В заключение той посочи, че в момента страната ни се намира в такава ситуация, че всяка една казана дума би могла да взриви ситуацията. В случай, че останалите партньори продължат да налагат имена, то това ще е ясен знак, че нямат никакво желание за изпълнение на програмата. В крайна сметка това би означавало, че дърпат нещата да вървят към предсрочни избори.
Източник: trud.bg