Ицо Хазарта: Питаш за ваксини, казват ти “Участъкът от Стара Загора до Чирпан стана перфектно“

Най-простият въпрос, който от месеци наред е задаван, е защо така се провалихме с ваксините. Защо сме на последно място в Европа по брой ваксинирани според всички статистики? Обикновено отговорът идва няколко дни по-късно във Facebook и той е: “Участъкът от Стара Загора до Чирпан стана перфектно”.
Това заяви пред bTV рапърът с ярка обществена позиция Христо Петров (Ицо Хазарта).

Той коментира и участието на “Има такъв народ” в живота на парламента след изборите. Хазарта познавал Трифонов от 20 г. и за него той е човек, който си държи на думата.

“Каквото и да се случи на едни избори, аз ще трябва да продължа да работя, за да живея добре. В този смисъл не смятам, че някаква генерална промяна е настъпила“, смята Хазарта, допълвайки, че обществото ни има нужда от отговори.

По повод коментари, че сценаристи са влезли в политиката, рапърът заяви – с това се занимават и пилоти, и пожарникари. И допълни:

“Предпазлив съм към това да давам оценки за неговите действия, защото дотук той и неговите хора си изпълняват обещанията. Дали ще бъдат добри политици – времето ще покаже. Аз вярвам, че е по-важна свършената работа, а не кой я е свършил“.

https://frognews.bg/