Ицо Хазарта, ПП: Вашите спонсори ми казаха, че ще загубя най-ценното си. Затова мястото ми е тук, в този отбор

Познавам началниците Ви и Вашите спонсори. Попитах тях що за хора са Кирил Петков и Асен Василев и защо не трябва да им вярвам. Явно имате какво да кажете срещу тях. Не получих нито една информация по този въпрос. Но получих едно много недвусмислено послание – че ако продължа да подкрепям Кирил Петков и Асен Василев, ще загубя най-ценното нещо, което имам. Авторите на идеята да получа това послание трябва да знаят, че това бе една от най-силните ми мотивации да заявя, че мястото ми е тук, в този отбор.

Това заяви депутатът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта – депутат от групата на „Продължаваме промяната“. Изказването му дойде в контекста на днешното извънредно заседание на 47-мото Народно събрание. Депутатите трябва да гласуват проектосъстава на правителството, предложено от широката четворна коалиция между ПП, БСП, ИТН и ДБ.

„Знам, че някои от Вас имат това поведение и присъствие тук най-вече защото са получили същото послание, което получих и аз. Нормален човек съм и много често изпитвам страх. Асен Василев веднъж ми каза, че това е нормално, но има неща, които са много по-важни в този живот“, завърши още Ицо Хазарта

Frognews.bg