И ЖИВИ И МЪРТВИ ГЛАСУВАХА У НАС

За зомбитата, подкрепящи ГЕРБ, всички знаем. Толкова красиво и проспериращо е тяхното управление, че от умиление мъртвите си идват от оня свят на четири години, за да ги подкрепят. Още повече, че голяма част от тях именно поради това управление преждевременно са се пренесли в по-добрия свят.

По-новата информация е за българите в чужбина. Съвсем теоретично, българи, които нямат уседналост последните шест месеца в съответното населено място, не могат да гласуват на местни избори. Така си мислите! Българи, от години уседнали в САЩ, Великобритания, Испания, Германия, Турция и прочие, са включени в избирателните списъци, въпреки че някои от тях дори не са се връщали последните шест ГОДИНИ в родината си. И имат друга такава.

Дефиницията за уседналост в Изборния кодекс създава предпоставки за манипулиране на гласовете. Мой познат в Пловдив с изумление видя в избирателните списъци дъщеря си, която от 20 години е в САЩ и не се е прибирала от години в България. Като съвестен гражданин уведоми ГРАО и ОИК, които го отсвириха с мотива, че след проверка се установило, че има уседналост и няма причина да я махат от списъците. Освен това трябвало ЛИЧНО ТЯ да заяви да я заличат. Значи, ако те няма от години в България, лично трябва да заявиш, че те няма, на ГРАО. За какво им плащат заплатите на тях и на граничния контрол, който следи кой влиза и излиза в България, не става много ясно.

Аз пък с изумление намерих името на един бивш съпруг, който от години се подвизава в чужбина и не е гласувал изобщо последните 10 години. Но според управляващите, това, че го няма с години от България, не му пречи виртуално да е електорат.

По този начин печелят! Със зомбита и хора, които ги няма в България, но са в списъците. Те знаят кои са, защото се следи кой е излязъл извън граница и кога се е върнал. Ние не го знаем, но те го знаят. И ги включват. Дали тези хора ще са отбелязани като гласували, как мислите? Почти сигурно. И 100 % сигурно, че ще са гласували виртуално за ГЕРБ. Защото именно на тях трябва да благодарят, че са се евакуирали в по-цивилизовани и уредени държави. От благодарност, така да се каже. Да ударят едно рамо на мафията, та да не се налага да се връщат. Нито те, нито децата, нито внуците им.

Затова в неделя гласувайте. Иначе мъртви и емигранти ще определят бъдещето ви. И гетата, естествено. А после Главната Мутра ще ви обяснява, как ЦЕЛИЯТ НАРОД ГО ПОДКРЕПЯ!

И проверете в неделя списъците за ваши починали близки или хора, които знаете, че отдавна са в чужбина. Сигнализирайте. Един, два, десет, сто сигнала няма да ги впечатлят. Но десетки хиляди ще принудят и международната общност да обърне внимание на случващото се.

И отново – гласувайте! Срещу шайката! Срещу Гешев! Срещу тези, които унищожават България!

Елена Гунчева

Снимка на Елен Гунчева.

loading...