И ЗАЩО ТАКА?

Забелязвам печалното явление на мястото на мислителя Цецку, ролята да поеме Даринчето Дариткова. По интелектуален капацитет и политически заряд тя плътно се приближава до доскорошния гуру на ГЕРБ.

Жената твърди, че за ГЕРБ било много важно да вземат София. Очевадна истина. Защото загубите ли София, ще загубите скоро и България. Умишлено държите изкъсо София, защото там е властта. И кметът трябва да е ваш. На тези избори затова играете и с две кандидатури, не искате да рискувате.

И ако Данчето Софийска бъде пак избрана, това няма да е ваш успех, а заради това, че опозицията не може да извади силен кандидат. Защото Манолова е от статуквото и е удобна за ГЕРБ, дори да спечели. Нима смятате, че човек, предложил Пеевски за шеф на ДАНС, ще управлява почтено. И къде ще е Пеевски в наредените фигури?

Дариткова заслужава съжаление. В Средновековието вероятно само заради вид щеше да отида на кладата като превантивна мярка. Тук я слагат начело. По кадрите, с които си избираш да работиш, се вижда що са човек и лидер си. Борисов как един читав не посочи! Един поне! Всичките все с някакви степени на ментални увреждания и остър дефицит на сиво вещество и първите седем години.

Защо така им го позволяваме?

Елена Гунчева

loading...