И ПОДАРЪЦИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ, ЗА НОВАТА ГОДИНА ДА ТРОПНЕМ НИЙ ХОРЦЕ!

ГМР, изживявайки се като Дядо Мраз, но без Снежанка, защото, както е известно на всички, е сам като куче, раздаде последно подаръци на народонаселението, населяващо Територията. Ей така, от сърце ги раздаде. На Перник водна криза, на София – смог, на хората – данъци, на болниците – дългове, на пенсионерите – сладки средни пръстчета, а на децата – билети за терминалите.

За Новата година на всички от сърце, животът им стъжни, чак им се реве! Чувалът се развърза и от него се видя, подаръци ще има само за послушни. Послушни към властта! Оказа се, че най-много е слушал господарите си ГМР, затова за него – самолетче ново! За пенсионерите – ядец!

А народът пирува, по магазини пазарува, яде отрови, диша смог, ходи некъпан, но няма проблем. За Новата година, народът тропна по едно хорце, запяха робски песни и се почустваха добре.

И се чудя как така сме народ, мъжете на който не ги е страх да влезят в ледената вода за хоро, но ги е страх да излязат на улицата и да защитят семействата си. Жени, които ходят по огън, но вместо с тояги, правят молебени да им върнат водата за децата им!

Тропнете пак едно хорце. И благодарете, че сте живи на ГМР!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.
loading...