И СЕГА АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ, БУДА!. Ще те разнищим до край! И оставката няма да те спаси. Ще те гоним до дупка

„РАЗНИЩВАНЕТО“ ПОЧНА!
Днес в 16.22ч. ми се обадиха от НАП, за да ме уведомят, че „срещу вас ще бъде заведено изпълнително дело за задължения от 3100лв за корпоративен данък“ Повтарям – три хиляди и сто лева. Огромна сума за държавата.
Поредният запор. За последните 4 години сметките на фирмата ми, моята лична сметка и тази на съпругата ми са запорирани 4 пъти. Ние сме най-големите престъпници в държавата на мафията.
Децата и семейството ми свикнаха. Прегладуваха другите запори, ще оцелеем и сега. И няма да ни спрат. Нито мен, нито колегите ми от БОЕЦ.
ЩЕ ПРИПОМНЯ! Преди две седмици БОЕЦ внесохме в НАП Заявление по ЗДОИ за информация, в какъв размер е несъбраната сума ДДС по влезли в сила ревизионни актове. По информация на БОЕЦ и направените от следовател Бойко Атанасов разкрития, става дума за над 4.7 милиарда лева, които държавата не е събрала и не иска да си събере от олигарсите и обръчите на Буда и Пеевски. За тях запори няма. Тези боклуци изядоха държавата. И вместо отговор, получавам запори и дела. До болка познато.
На свинете ще кажа едно – края ви идва и ще плащате за всяко свое престъпление, за всеки гаден удар, за всяка гладна вечер, за всяка сълза на жена ми и за всеки ден, през който сте мачкали и грабили народ и държава. И нито запори, дела, призовки, ревизии, заплахи и удари няма да ни спрат. Защото ние се борим за свободата си, за истината, за справедливст, а вие се борите за да запазите престъпната си власт и да продължите с грабежа и крадлъка.
Държава не остана, всичко е в ръцете на дебелите, в ръцете на Буда, Пеевски и Цацаров, но нас ни има и това е техният кошмар! Че не могат да ни смачкат.
И СЕГА АЗ ТИ ОБЕЩАВАМ, БУДА!. Ще те разнищим до край! И оставката няма да те спаси. Ще те гоним до дупка. Ще ти вадим гнусните престъпления и ще клатим кочината ти. Всеки ден. И нито НСО, нито ДАНС, нито прокуратурата на слугата ти Цацаров ще те спасят. Аз виждам страха ти. Виждам как се гърчиш сега за ЧЕЗ и знам, че те е страх, Страх те е и заради Булгартабак, и заради КТБ и заради хилядите корупционни схеми, по които си откраднал от нас милиарди.
Страх те е заради милионите българи, които прокуди от домовете им. Страх те е заради милионите българи, които живеят в мизерия и отчаяние в държавата ни. Страх те е заради стотиците села превърнати в гробища и десетките градове превърнати в призраци. Страх те е, защото Видовден идва. Страх те е, защото вече няма каквод а губим. И милост и прошка няма да има.
Имаш думата ми.

Георги Борисов Георгиев ГД „Боец“

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.