И така, да видим как стои въпросът с парите, които се размятат по телевизорите

Днес ще говоря за пари.
Западът хвърля почти всеки ден едни милиарди пари по телевизорите за Украйна. Хич не се стискат, милиарди заделят САЩ и Англия, Франция, Германия, България само който има милиарди, той може да прати и то не е задължително. И като се замисли човек откъде толкова пари, и почват да текат грозните неща на този извратен Запад, който стана апотеоз на всичко най-вредно и пошло в човека. Честно казано, ако западната цивилизация в момента е макета на достигнатото от човешката цивилизация, то нямам абсолютно никакво съмнение, че е необходим спешен край на света!

И така, да видим как стои въпросът с парите, които се размятат по телевизорите.

Първо.
Не е ясен произходът на тези пари за Украйна. Най-вероятно това са пари без покритие, типично за финансовата система в САЩ и ЕС. Печатницата на ФРС не е спирала да работи от 50 години, но в последните години и месеци направо не спят. Печатат долари на поразия. Хартия хабят, може да се окаже, че това е основна причина за поскъпването на суровината в световен мащаб.

Второ.
Стойността на парите се определя от производителността на труда и покупателната способност на населението, които по формула дават базата, наречена БВП. Следователно милиардите за Украйна кой ги изработи? Нали, за да имат парите стойност, някой трябва да ги е изработил. Как се получават милиарди милиарди пари при положение, че САЩ са в най-голямата рецесия от края на ВСВ и имат повишаващ се процент безработица, при това имат криза от двегодишния медицински терор плюс бездънна яма на социално обезпечаване на армиите безработни, мигранти и всякакви други обезпечени. А производството им не е мръднало нагоре, даже спада надолу. Тогава – #КОЙ изработи тези милиарди за Украйна, които американският народ чрез Законодателя щедро „изпраща“ на Украйна. Отговорът е ясен. Тези пари са бутафория, суми, които ако изобщо съществуват, нямат стойност.
Абсолютно същото е положението в другите държави милиардерки за Украйна.

Трето.
Западът прави това с парите, което е правил винаги. А именно – фокуси. Не съм специалист, затова приканвам сериозни специалисти тук да разясняват, ако желаят, на моята стена, но на мен ми е ясен принципа на модела. Делят ни дни от осъзнаването, че Западът е кух откъм материални финансови наличности отвътре. Финансовата стабилност е бутафория, както всичко друго, зад която се прикрива един много прост факт – финансовите елити, корпоративните елити притежават всички активи и подават финансови дози на населението както се хранят зайци в развъдник за заешко. Това, което правеха ГЕРБ, това, което надградиха след ГЕРБ Харвард за България, това е моделът, по който функционира финансово целия западен свят, който е превзет от глобалистите.

Разберете го това! Ние нямаме икономика, ние имаме затворен порочен кръг на глобално икономическо източване. И това важи за абсолютно целия Запад без изключение. Просто мащабите са различни. Но моделът е еднакъв. И така на някои заспали хора им се струва, че Англия или Германия се развиват. Не, точно обратното, нищо не се развива! Това е мъртво преливане от каца в каца, отработено с векове и доведено до съвършенство на разрушението от глобализма. И това наричат икономика!

Така че, тези пари, които се отделят за Украйна, са точно толкова празни, колкото са празни всички останали финансови дейности. Те са едни цифри и нищо друго. А че може някоя световна мафия да си изпере парите чрез такива средства за Украйна, то е задължително. И го правят, защото световната мафия управлява Запада!

Аз вчера го намекнах, днес го задавам за пореден път.
Икономическите резултати на Запада са една бутафория, която е в напреднала фаза на сгромолясване и разкриване. Към това като добавим ускореното движение на света, управляван от глобалистите към глад и мизерия, за да накажем Путин и да задоволим болните фантазии на хора като Гейтс, то нещата стават много спешни. Много! Спешни! И да знаете, има и друг живот на планетата Земя.

Анастасия Гешева