И Хекимян ни казва чао?

Разделя ли се с поста си на най-неуспешния шеф на новините на бТВ Антон Хекимян? Това е най-коментираната тема в медийната гилдия.

По негово време  беше изкопано дъното на професионалните стандарти. В новините само един от най-ярките примери за тотална неадекватност и липса на реакция е, че така и не забелязаха участието в Комисията по ревизия на Илчовски и Ангелов – Пилето – Градуса – хедлайн на месеца и на годината, докато излъчваха на живо всяко придихание на вече не управляващите, на никого другиго, даже днес, а нямаше нужда.

Стигна се и до първите в историята не лидерски предизборни дебати. Всички водещи политици ги заобиколиха. Такова чудо не е било.

Даже единствената птичка на някакъв поне живец и свобода Цънцарова се превърна в рупор на пропагандата, откакто колегата й оглави информацията в телевизията.

Резултатите са на лице и те не са добри за новините и публицистиката на бТВ под ръководството на Хекимян. Който може да бъде обвинен във всичко, но не и че е журналист.

От БТВ засега отричат, но в същото време има нов главен оперативен директор на медията Господин Йовчев и се очакват промени.

Кирил Пламенов

19min.bg