КАКВА АТАКА, ТОВА Е ЛАЗЕНЕ В КАЛТА!

Ден след ден тази партийка – Атака, става все по-жалка и по-жалка. На Белия мъник му е ясно, че самостоятелно няма да влезе и се надява на помощ от ГЕРБ. И играе една мръснишка роля на уж опозиция.

Това човече не го интересува партията , а парите.И баламосва там няколкото хиляди останали наивници. И сега : браво на Гешев! Браво за приватизацията! Веднага го аплодират. Като аплодираш Гешев, ти аплодираш Борисов, защото той го е избрал!

На белия мишок ли не му е ясно, че няма нищо да излезе от тази пушилка? Естествено, че няма нищо да излезе, освен Гешев да си напомпи имиджа. Ще повярвам, че се прави нещо, ако Гешев разследва невероятната богаташка Цветелина Бориславова, дето с години се върдаеля в леглото на Б.Б., ако подхване Домусчиев, Златев, Гергов, Румен Христов – Пашата – гуруту на Борисов в онези мътни години след Десети. Естествено, че няма да бъдат бутнати.

А мишока ще се залепи като лишей към ГЕРБ, за да се намърда отново в парламента! Гешев е под индиго на ранния Борисов – търчи по села, среща се с бабички, те му целуват ръката – това не е работа за главен прокурор. Но той познава опита на Борисов как от едно нищо, стана най-популярния в България.

Играта на Гешев – да се прави на Индже, най-вероятно цели политическа кариера. Защо пък не двамата с Борисов да не готвят удар срещу Радев? Ще видим, ама като нищо може да е така.

Стефан Северин

loading...