Каквото и да си говорим, позорът от днешния ден си остава за мен

Някога, а не беше толкова отдавна, когато БКП си правеше разни конгреси, пленуми, партийни конференции и тия „събития“ изкуствено се превръщаха в център на общественото внимание, мислещите хора се подсмихваха горчиво и си казваха, че нищо не е в състояние да се противопостави на мощната и единнна партийна и държавна пропаганда и примиренчески изчакваха шумотевицата да отмине. И сега е същото – медиите заливат публиката с цунами от фалшиви оптимистични вълни и талази, а хората смирено чакат шумотевицата да мине и замине. А аз, дъртият наивник, си мислех, че тия времена и тъпи шашарми са отминали няма да се върнат.

„Или първата дама излиза, нахейтва ви и трябва да излиза Тома Биков, дежурен, веднага да отговаря също“, каза Борисов в НДК като част от критиките към министри, депутати и кметове, че не могат да парират ударите на опонента.“, чета в мрежата и продължавам да се информирам за грандиозната простащина, произведена днес в НДК на сборището на ГЕРБ. Честно казано, не съм изненадан. По-скоро съм удивен от поредното слабоумие на тоя индивид, главатар на банда и едноличен собственик на държавата. Удивен съм от падението му и наглостта му да пръска слюнки по адрес на една жена, пък била тя и съпруга на президента. И да я съпоставя до приматите от „партията“ си и мутанта Тома Биков.
Някога, когато Бойко влезе в играта, наречена политика, беше модно да се говори за домакините, които се подмокрят, като видят Бойко по телевизора. По-късно Бойко поостаря и домакините постепенно загубиха интерес към неговата въображаема мъжественост. Явно, Бойко се е засегнал и е дълбоко наранен от забравата, в която е изпаднал и сега търси реванш, като напада една жена, кяоято няма нищо общо с провалите и катастрофите, предизвикани от управлението му.
Тая история е толкова жалка и посредствена, че не заслужава повече внимание. С изключение на внимането, което ще й отделят фенките на Бойко. А това е неоспоримо доказателство за „творческото“ безсилие на Бойко е некадърниците, които му градят нещастния имидж.

Любо Кольовски

loading...