КАКВО ИСКАМЕ НИЕ?

Ние знаем, че бивш министър героически е устоял и не е взел подкуп от 100 хил. лева, за да разреши събарянето на някаква къща, паметник на културата.
Ние знаем, че на друг бивш министър е предложен рушвет във връзка с ремонтите на някакви самолети.
Ние знаем, че един депутат посещава екзтични кубински плажове, финансиран от свои приятели, на които в качеството си на депутат е направил някакви услуги,които попадат в текста на НК, който преследва търговията с власт и влияние.
Ние знаем, че един премиер няма право да управлява държавния си автомобил, който трябва да се управлява от НСО.
Ние знаем, че Динко и Перата нямат правата и задълженията, които демонстративно консумират, като си играят на стражари и апаши с някакви пришълци, проникнали незаконно на наша територия, благодарение на некадърното управление на контрола по границата.
Ние знаем, че главният прокурор няма какво да търси в офиса на някакъв бизнесмен, където се е срещнал с друг бизнесмен.
Ние знаем, че Ценко Чоков няма право да прави това, което е направил.
Ние знаем, че един прокурор няма право да крещи на един бивш министър „На колене! Ти си абсолютен престъпник!“, когото съдът оправдава на всички инстанции. Знаем още, че тоя прокурор не носи никаква отговорност за безотговорните си действия.
Ние знаем, че ако някой има преуспяващ бизнес, винаги се намират мераклии, които да му го откраднат и да го вкарат в спиралата на безумното ни правосъдие.
Ние знаем защо се слува всичко това. Защото живеем в условията на мизерията, чието единствено положително качество е, че е стабилна.
Ние знаем, че законът знае всичко това, но се прави на умряла лисица.
Ние знаем, че изброените по-горе конкретни хора, знаят какво са направили и къде са престъпили закона.
И какво от това, че знаем?
Любо КОЛЬОВСКИ
P. S. Днес прочетох някъде, че в Северозападнала България населението е намаляло с 30% в сравнение със същия период на миналата година. Но дивечът се е увеличил с 8% и дивите животни вече обикаляли изоставените къщи и села в монтанско, видинско, врачанско и други райони в някаква друга България.

Резултат с изображение за Любо КОЛЬОВСКИ

https://www.facebook.com/ecohunter12?fref=ts

loading...