Какво толкова, една ваксина и си свободен! Е, ще дойде ден и ще разберете

Проф. Петров от Варна казал, че преболедуването е 100% еквивалент на ваксината. Това нямаше да е никаква новина за мен, ако не беше казано в….Българското национално радио. Вероятно е част от контролираната опозиция, тъй като от друга страна професорът заявява, че в болницата му във Варна влизали САМО неваксинирани, което е една публично известна на всички лъжа.

Използвам случая, за да развия тезата си от вчера. Този професор твърди, че сертификат за преболедуване е равносилен на сертификат за ваксиниране. И аз даже ще отида по-далеч, преболедуването е естествено ваксиниране, доживот с една доза, ако ще продължаваме да живеем фокусирани върху клетъчния живота, както правим вече 2 години. Щом искат да гледаме клетките, ето, гледаме ги. При нормални разумни обстоятелства този въпрос с естественото ваксиниране изобщо не трябва да излиза от кабинетите на личните лекари. Там му е мястото. Извън тях животът трябва да си върви без абсолютно никакви коментари кой кихнал, кой легнал, кой умрял и кой имал антитела.

Тези неща досега бяха там, където им е мястото, но глобализмът, което са шепа хора, 2% умни и красиви според българо-канадския хибрид, реши да ги постави на бюрата на политиците и да ги превърне в житейско бреме и психоза. Колко и какви антитела има човек е въпрос интимен точно толкова, колкото интимен е въпросът колко пъти тази седмица човек е правил секс. Представете си, че на тия малоумници утре им хрумне да контролират човешкия секс! Което, сигурна съм, много би им се харесало, да вкарат науката и медиите под юрганите и да превърнат една естествена функция в изкуствен цирк. Защото те с вируса и антителата правят точно това, сриват науката и я превръщат в цирк! Глобален, абсурден и лъжлив ред.

Та, за сертификата.
По начало той е ненужен и незаконен. Но тъй като ни го натресоха буквално, известно време ще трябва да го имаме предвид. Тези световни мошеници, които притежават правителствата и медиите, не искат да има сертификат за преболедуване. Не! Целта им е сертификат за ваксиниране!!! Защото ваксините им са им важни, по две основни причини са им важни да влязат в телата човешки.

1. За да си осигурят все по-изтъняващите си приходи.

2. За да си осигурят всички гадни експерименти с човешките тела, които са замислили.

Така че, въпросът със ЗС има две страни официално и аз бих искала да видя политическите сили, които се борят срещу това безумие, да интелектуализират темата. Медицински ЗС има едни теми. Те трябва да се борят от лекарите, които отлично знаят за каква манипулация със здравето става въпрос. Виждам, че много от тях знаят отлично, но се правят, че не знаят! Тук политиците трябва да настояват за научната истина за тези ваксини, не псевдонауката истина, която сега се инсталира от веригата от СЗО към всички контрагенти по структурата на БигФарма.

От друга страна ЗС има политико-юридически и икономически параметри, които са съвсем друго и трябва да се борят с други средства. Тук влизат всички корпоративни глобални интереси, които са в пълно противоречие с интересите на обикновения човек и неговото здраве. Става дума за чудовищен заговор срещу човека и неговото здраве. Този заговор не е отсега, но той стана толкова мащабен, че върхът му най-после изплува на повърхността. И говорим за истинска война срещу човечеството чрез ваксини, които всъщност не са ваксини и за вирус, който не е вирус. И за мерки, които не са мерки, а контрол. И за пандемия, която не е пандемия, а измислена реалност. И за причиняване на смърт в особено големи размери. И за тотално подменяне на целите и ценностите на живота.

Ето така стои в дълбочина въпросът за ЗС.
И всеки политик, който иска да бъде адекватен на новото време, трябва да борави тук, иначе няма място в случващото се. Защото ние нямаме нужда от страхливци, лаици и неразбиращи! Имаме нужда от политици, които са силни и могат да надвият лъжите.

По темата ми, че ДД явно губи финансовата си сила, след като реши да се издържа чрез световна ваксинация, твърдя, че това има много сериозен резон и е наложително да се изследва. Защото някак усещам, че това истерично планиране за приходи от ваксините чрез задължително налагане, издава страх и несигурност за утрешния ден у тях.

Скоро се запознах с едно становище, което не ми беше известно. Че прихващали политиците и лекарите с обещания за лечение на болестите им и им обещавали свръхздраве и дълъг живот чрез новите технологии, на които ДД поставя своето бъдеще. Възможно е да е вярно.
Но тук искам да кажа, че такова нещо е невъзможно и който си го мисли от глобалистите, значи е кръгъл глупак! Абсолютно никога това намерение няма да успее и на една крачка!!!

Завършвам с уверението, че ЗС ще изчезне от лицето на Земята както се появи, от нищото и в нищото. Това е толкова отчаяно глупав опит за обсебване на човечеството, че предизвиква само съжаление към нещастниците, които са го измислили и нещастниците, които се хванаха на тази въдица. Но докато се налага да го търпим помнете, че преболедуването е вечно изцеление от вируси, а ДД иска не да преболедувате, а са се ваксинирате.

Сега става ли ви ясно, защо задържаха вируса и го мутират нарочно чрез локдауните и псевдолечението? За да докарат нещата до тук да ви изкушават да се ваксинирате. Което и мнозина направиха без да им мигне окото. Какво толкова, една ваксина и си свободен! Е, ще дойде ден и ще разберете.

Анастасия Гешева