Какво трябва да се случи още, че да се събудим?

За 24 часа всичко се нареди перфектно:
1. Георги Харизанов ( острие на Герб и главен глашатай на сегашната политика), подкрепи Иван Гешев за Главен Прокурор??
2. Министъра на Правосъдието Данаил Кирилов бетонира Иван Гешев, като единствен кандидат за Главен Прокурор?
3. ВСС избра за Шеф на Спец. Прокуратурата Думитър Франтишек Петров, който е известен с това, че е прекратил дело срещу Пеевски и че се е карал на няково детенце в някаква лафка?
4. Напълно независимите КНСБ пък подкрепиха официално Йорданка Фандъкова за Кмет на София, защото тя просто е “ПИЧ”???
5. Някой си там от БСП заяви, че Мая Манолова е с най- много номинации и вероятно тя , ще бъде “Алтернативата” на София, нищо че и тя гласува за Пеевски преди няколко години, че си беше супер яката Социалистка, че реално не е направила абсолютно нищо, като Омбудсман, освен собствен Пи-Ар?
6. Шефката на НАП обясни, че и е било ( подчертавам) АДСКИ ТРУДНО да НЕ СИ ПРЕКРАТИ ОТПУСКАТА, въпреки някакво си Безпрецедентно Хакване на НАП, жената общувала с хората си , Дистанционно, все пак сме в 21 Век?
Всичко това плюс скромното харчене от 25 милиона лева на ДЕН от правителството ни за Обществени поръчки ( от които поне 50% се крадат)??
А ЧУМАТА била по Прасетата?
Уважаеми Българи, дано по- скоро да осъзнаем, че прасетата сме ние, всички ние, които спим, ние които напълно осъзнато вървим към собственото си заколение, ние които сме затънали до гушата във фекалиите на собствените си политици, ние които всеки ден емигрираме и умираме тихо и кротко, но пък псуваме свинята “Пеевски” 

Иван Иванов

Снимка на Ivan Ivanov.

Снимка на Ivan Ivanov.