Как да вземе да се случи така, че и тримата видни деятели, които уличават президента Радев в корупция, са обвиняеми и подсъдими

Пълно е със случайности покрай нас! Как да вземе да се случи така, че и тримата видни деятели, които уличават президента Радев в корупция, са обвиняеми и подсъдими – понастоящем или в миналото, и то в качеството си на силови министри, а не на обикновени хайдуци например, и то не по едно дело, да кажем, ами по няколко: Ноев (2), Ненчев (3) , Цветанов (4).
Слава на българското правосъдие – слава! – да се свети името му барабар с прокуратурата и съда! Ако Ноев, Ненчев и Цветанов не бяха в телевизора, а в затвора сега, кой щеше да ни бори корупцията на нас?! И как щяхме тая сутрин да се събудим ориентирани, без да чуем двете мисли на д.н.* Ноев по БиТиВи?
Мисъл 1-ва: Генералите Радев, Нешев и Боцев са взели „порочно решение“ да се купят нови самолети вместо секънд хенд, тъй като – забележете! – военните пилоти в „умните държави“ си летят денонощно на стари и не щат да чуят за нови даже.
Мисъл 2-ра: Борисов е направил от порочното решение сделка, защото не го е чел, ама не го е чел, защото е „мъжкар“, а не защото е в „конфликт на интереси“ като Радев.
Слава, слава на такива мислители! А Бойко спи ли? Защо се бави да вземе и д.н. Ноев в командата си? Д.н. Цветанов не е слънце да огрее навсякъде, все пак, те с подсъдимия Ненчев се допълваха доскоро прекрасно, не е ли така?
* Д.н. – Доказано Невинен (от прокуратурата или съда)

Анна Заркова

Резултат с изображение за Анна Заркова

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010516398219&hc_ref=NEWSFEED&fref=nf