Как да не станеш ГЕРБопитек, като слушаш медените изказвания на Атанасова, Дончев и Митов

Как да не станеш ГЕРБопитек, като слушаш медените изказвания на Атанасова, Дончев и Митов, артикулирани след консултациите при президента?!

Тримата, както Биков, Георг и още няколко владеят до съвършенство изкуството да представят собствените си грехове и безобразия като притежание на техните опоненти.
„Времето на приказките свърши – дойде време за действия. Въпросът е кой ще носи отговорност.

Наша първостепенна задача е да гарантираме максимална доза реалност по отношение на правителството, за да не губи връзка с реалността.“каза Дончев след срещата с президента, цитиран от медиите. И още: „Ние сме „за“ комплексна съдебна реформа. Много бих се радвал да имаме безспорна коненсусна съдебна реформа.“

„Ние като опозиция ще продължим да браним правата на българските граждани, да защитаваме демократичните ценности и да следим за спазването на законите в страната. Ако редовното правителство поисква съвет от нас – ще му го дадем.“, каза пред журналисти Десислава Атанасова.

Човек би си помислил, че тия никога не са били във властта и не са се гаврили с българския народ и България цели 12 години! Или са безпаметни? Че и нахално обещават да бъдат благосклонни и толерантни към президента, та са готови и да го съветват!

Любо КОЛЬОВСКИ