Как се женят хората по градове:

София – женят се на 40-45, да улегнат малко. Там са хай-лайф и са над нещата. До тогава са ларж, наркотици, рокендрол и третото не помня какво беше.

Пловдив – женят се в пубертета, обикновено единия е от село другия е от града и така остават до края. Изневери, скандали, циркове, по 4-5 любовника, но не се развеждат, защото хората говорят все пак.

Бургас – в периода май-септември е „имам отворена връзка със жената и тя не се сърди, защото сега е момента да се опита от всичко“. От Полша, Чехия, Германия…

Варна – същото като в Бургас, но там септември се женят, за да имат на януари 50 процента отстъпка на данъка на апартамента понеже са скръндзи. Март като мине данъчния период се развеждат.

Велико Търново – там въздишат пред телевизора до 35 после се женят за софиянци като се представят, че са на 40 и „колко много са видели от живота и е време да се задомят“. То за кой да се оженят иначе? Все пак Търново е малката столица на България. Другите им са под нивото.

Габрово – там не се женят, защото севлиевци отказват да платят чужда сватба.

Ловеч – не се женят, защото там всички са роднини.

Плевен – там се раждат на 30 вече оженени и на толкова си остават. Няма млади, няма стари. Има поверие, че може би са вампири там…

Русе – женят се, за да могат да участват в риалити шоу „смени жената по русенски“ с румънски семейства.

Враца, Мездра, Видин – там е бермудския триъгълник на България. Няма статистка за женени и разведени, защото който е отишъл там не се е върнал да разкаже.

Всяка прилика с реални лица и събития е напълно възможна. 🤣🤣🤣🤣🤣

Станислав Пеев