КАК СЕ ОЛИВАШ, КОГАТО МАНГИЗИТЕ КЪНТЯТ….

ПИК-ливото издание днес буквално се оля, явно в опити да си заработи премия от управляващите за празника. Опитвайки се да замаже огромният гаф на Мутрата, който и на националния ни празник отиде в Турция при Ердоган и на практика напълно се провали в мисията си, пописващите в изданието тотално се оляха, като вместо похвално слово, написаното прилича не откровена подигравка с кумира им.

Мутрата, значи, бил лидер от световна величина! Верно?!? Ай стига, бе! Човекът, който го разследват в Испания за пране на пари? Политикът, станал известен не с идеите, а с болната си мания по селфита и самохвалства! Мутрата, за когото дори американските му господари пишат, че е свързан с мафията и интелектуално и образователно ощетен…..

Според пик-ливите мисирки, той потушавал световните пожари, да знаете! Щял да превърне София в световна столица на мира /ама верно ли, защото Ердоган го отсвири като мръсно коте за такава среща?/. Вместо да обяснят защо Мутрата за пореден път не уважава българските национални празници, те го хвалят като врачка на панаир.

Журналиститутките правят срамна професията си. Усещането за гнусота и тотална простотия и най-вече – алчност и сервилничене заради облаги, погнусяват всеки интелигентен и образован човек. Миналият ден в предаването на Велизар Енчев по БСТВ се видя как НИдялко е захлебил покрай КТБ милиони – на практика пране на пари и купуване на медии, които да са ибрикчии на властта.

Само където не разбират, че ефектът е обратен. Защото вместо хвалби, се получават подигравки. Все едно да тръбиш навсякъде, че селският и.д.и.о.т. е политик от световна величина и никой не може да се сравни с него.

Жалка и гнусна картинка! ПИК-лива картинка. И то на днешния празник!

Елена Гунчева

loading...