Калинки, сър, жалки калинки.. ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА И ДРУГО МЕНТЕ (има и следващи)

2 част
Калинки, сър, жалки калинки..
ПЛАМЕН НИКОЛОВ ДЕМОНСТРИРА И ДРУГО МЕНТЕ
(има и следващи)

Мислите ли, че може да се сложи печат на държавно учреждение – в случая училище СОУ „Йоан Екзарх” в Шумен, както и на държавна институция за зрелостен изпит върху диплома, в която не е посочено нито училището, нито къде се намира?
.
Това училище, което се идентифицира само според печата (горе вляво) според министерска заповед (април 2000 г.) е НОВОСЪЗДАДЕНО.

И тогава – през 2000 г. е получило своето име.
И не само име е получило тогава, а и печат със своето название, който е официален държавен удостоверителен документ (и финансов, ако се наложи – и съдебен).

Това училище е НОВОСЪЗДАДЕНО тогава, наименувано е тогава и е получило печат тогава, когато кандидат-премиерът е бил на 23 години.
А когато през 1996 г. е завършил средното си образование, нито е имало такова училище, нито печат с такова название.

Сайтът на училището лъже ли според вас (линк)?
http://www.hg-shumen.com/istoriq.htm
(Скрийншота, който давам, е от заглавната интернетстраница, след като се чукне на раздел история.)
.
Фалшива ли е дипломата, след като на данните в нея за кандидата пише – роден в Горна Оряховица, област Ловешка? Горна Оряховица винаги е била област Великотърновска!
(по права линия от резервата Царевец до Горна Оряховица са 4 км и 300 метра)
.
На идиотите, които ще продължат да оспорват, ще им кажа – ама вие настина сте идиоти, щом ви се подиграват съвсем открито и не можете да го проумеете.

На троловете нищо няма да им кажа, но за разлика от други пъти ще ги блокирам и изтрия коментарите им, ако не измислят нещо умно – ама поне малко умно като възражение.

Григор Лилов