Каракачанов, босът и бандата му да купуват торбички „Била“ и да стягат багажа – кой за „Пиротска“, кой за Дубай, кой за Гуантанамо, кой за Софийския централен

Демаршът на американското посолство не е нищо друго освен червен картон. А визитата на посланик Херо Мустафа при премиера и то по негова молба, часове след демарша, е знак за ескалираща паника на „Дондуков“1.
Посланичката дипломатично каза, че не е нейна работа да иска оставки. И е права. Това е работа на Държавния департамент по предложение на Белия дом или обратно – все едно!
Хунтите по света се ползват до срока им на годност. А ОПГ-то в София изчерпа потенциала си.
Днес Каракачанов се кълне, че кабинетът няма да подава оставка заради протестите. Горкият! Той си вярва, че с фантомната сделка си е резервирал зелена карта и е подсигурил старините си.
Някога и диктаторът Нориега се кълнеше, че янките са зад гърба му, щото напазарувал хеликоптери за милиард от Големия брат. Ден по-късно командоси го натовариха на същия хеликоптер и го доставиха като куфар във вашингтонски затвор.
Каракачанов, босът и бандата му да купуват торбички „Била“ и да стягат багажа – кой за „Пиротска“, кой за Дубай, кой за Гуантанамо, кой за Софийския централен.
За предпочитане е последният адрес. В къщи и стените помагат.

Велизар Енчев

loading...