Каракачанов в болница! Вдигна кръвно, след като Матева разкри корупционните му схеми с търговия на БГ гражданство!

Днес в предаването „Бареков и Байрактаров без цензура“ военният министър Красимир Каракачанов бе потърсен за коментар във връзка със скандала от последната седмица – уличаването му в корупционна схема с търговия на българско гражданство.

Телефонна връзка в ефир с вицепремиера не бе осъществена и по-късно водещите обявиха, че Каракачанов е съобщил, че е приет в Правителствена болница с високо кръвно.

Заканите на Катя Матева, че най-накрая наистина ще покаже доказателствата, с които разполага и ще се наложи да дава показания пред ДАНС и специализираната прокуратура, очевидно силно са притеснили вицепремиера и здравословното му състояние в момента е крайно нестабилно.

Матева заяви още, че Каракачанов на няколко пъти се опитвал да я притиска да извършва престъпления и когато не се съгласявала, била уволнена. Тя бе категорична, че вицепремиерът от години продава български документи за самоличност.

Когато човек е невинен, няма причина да се притеснява. Когато гузния бъде подгонен, вдига кръвно.

Усещайки накъде вървят нещата и че цялата му корупционна политика и аферите му с търговия на патриотизъм са разкрити, а постът и свободата му висят на косъм, Каракачанов бе смазан!

Истината винаги излиза наяве! Високото кръвно на вицето в момента е един от най – малките му проблеми. Кръвното се регулира, но „Наказателния кодекс“ си остава същия, без изменения.

Каракачанов стремглаво се е запътил към затвора, благодарение на псевдо патриотизма си, своята алчност и подлостта, която е превзела цялото му същество.

Резултат с изображение за Каракачанов
bnews.bg