Каракачанов се подигра с пенсионерите: Поздравявам ги за… Мизерните пенсии

Тотална гавра с българските пенсионери. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов, който се взима за патриот и радетел на вдигането на доходите на тези, които са съсипали здравето си с упорита работа – пенсионерите, най-нагло „поздрави“ хората, че от 1-ви октомври щяло да има увеличение на пенсиите. Минималната ставала 200 лв.

Ехо, г-н Министър, Вие явно сте забравили, че обещавахте едно, а друго стана. Къде са тристате лева, къде са? Нали уж нямаше да отстъпвате, да… не знам какво още беше. Защо така грубо се подигравате с народа, с тези, които ви вкараха в НС заради точно това ви обещание, а днес не го изпълнихте?

Наглостта: „Искам да поздравя онези 800 000 български граждани, които от утре ще получат своето увеличение на пенсията. От 1 октомври минималната пенсия става 200 лева“. Вие представяте ли си? Това каза пред журналисти във Варна Каракачанов.

И продължи да лъже пишман патриота: „Продължаваме да работим в тази посока, активно се работи в социалното министерство за това да се направи механизъм, при който реално да се съкрати изтичането на стотици милиони левове за фалшиви инвалидни пенсии. Абсолютно не е допустимо цели гета и цели села да са болни инвалиди и в България да има над 900 000 инвалиди при 7 млн. души население. Със средствата, които оттам ще бъдат спестени, впоследствие ще бъдат увеличени пенсиите до минимална 300 лева“, сети се, че било друго преди изборите.

Вече един път излъгани – хората ще ви покажат червен картон, а тогава няма да има подарени постове, нагласени позиции и лапачка от властта. Времето ви изтича…

Резултат с изображение за Каракачанов,

bnews.bg

loading...