КАРАНТИНАТА, НАЛОЖЕНА НА КИРО В САЩ И ОХРИДСКАТА БОМБА

Ох, Киро бе, Киро, за какво ни троши париците? Да ходиш по срещи в САЩ?

Не можеше ли тая виртуална среща с Блинкен да си я проведеш и от София? Компютър нямаш ли? Искай от Лорер. Никак ли не схващаш, че те унижават като най-долен слуга, който напразно се бута в балната зала, белким се отърка о господарите си?

Не се ли сещаш, че тая ковид-карантина може да си я е измислил сам Блинкен, за да не се увърташ наоколо и да не му досаждаш персонално?

И знаеш ли защо? Защото го е страх от още по-голяма зараза – от твоята простотия. Не, не, придворните на БайГън ( Мажд, извинявай за плагиатството ) никак не блестят с акъл, нито пък самият дядо Джо е звезда на интелектуалния небосклон, но никой не иска да му лепнеш твоята зараза, която върви барабар с непрестанно малоумно хилене. Представяш ли си каква картинка биха били в Белия дом, в Конгреса, в Сената, в Демократическата партия и доминираните от нея щати, ако тая зараза плъзне по тях и всички почнат  да се хилят като теб? Представяш ли си как отмъстително би им се надсмял Тръмп.

Ето затова те държат в „карантина“ и те будалкат с „виртуални срещи“. Чат ли си?“

„Похарчи народна пара за летене и жужене като зелена муха насам-натам – към Киев и Вашингтон, като че ли тия пари са ти бащиния. А истината е, че трябваше да вземеш самолета за Скопие, дето го спря оня ден, защото от братята „северни“ македонци дойде голямата новина. Безсмъртният българомразец Ватоломей е признал Македонската православна църква за наследница на Охридската Архиепископия – и който не си дава сметка за българоубийствената отрова, с която е натъпкана тая адска бомба, взривена под носа ни, тепърва ще реве като добиче от осколките й.

Ужасяващ удар за България.

Още една огромна крачка към пълния маразъм от двете страни на границата. Това е цената на  идиотизма в българската политика. На нашия идиотизъм, защото отдавна трябваше да изметем и теб, и вся остальная.

Но господарите ти в САЩ са доволни и ще си извъртят един купон с много пиене тая нощ. Ще присъстваш на него и ти – „виртуално“.

Автор: Милена Върбанова