КАТАСТРОФАЛНАТА ДИНАСТИЯ

Всички се чудим как така един цървул ни управлява вече десет години. Гледаме го и се изумяваме как допуснахме толкова неук и прост човек да ръководи древната ни държава. А всъщност трябва само да си припомним какво се случи тогава, когато никой не го приемаше насериозно.

Погледнете рептилската физиономия на снимката и си припомнете националните катастрофи, които роднините му ни причиниха. От момента, в който Сакс Кобург Гота стъпиха в България, нещастията и катастрофите вървят след тях. На дядо му Фердинанд дори е било забранено да стъпва повече в България след абдикирането си /направо изгонването/. Внукът му живя дълги години в ….Испания, близък е до испанското кралско семейство и до много от властващите арабски фамилии.

И когато дойде да си осребри наследството на гърба на наивния и възторжен народ, надяващ се на поредното оправяне, намери брилянтният начин да си отмъсти на българите за позорното изгнание. Натресе ни един прост телохранител да ни управлява. Като умело го пробутваше, издигна го, накара Петър Стоянов да го направи генерал-лейтенант въпреки липсата на предпоставките за това. Препоръчваше ни го като човек, който се бори с престъпността. А мутрата до него с кожената тужурка ръмжеше: „Ми колко е, ще се справя, то МВР-то е като една по-голяма охранителна фирма“. НДСВ го подкрепи отначало и му даде силен старт. А царчето продължаваше да кове отмъщението си срещу българите.

Случайно ли е, че именно Симеончо води ГМР като мечка на синджир из арабските държави да го препоръчва на хората, с които е близък? Погледнете снимката и си спомнете кой го заведе на това позорно посещение?

И случайно ли ГМР е избрал Испания и Барселона да укрие любовница и дете? И най-важното – пари! Може би с увереността, че при издънка Симеончо ще се намеси да му спаси кожата…И наистина ли Симеончо нищо не знае за тази къща?

Династията ни натресе поредната национална катастрофа, като ни сложи за цар един свинар. Защото ГМР има повече правомощия дори от монарх, който би бил ограничаван дори от някакво възпитание и класа.

Май е време отново да изхвърлим някои от България! Но този път да си платят за катастрофата!

Елена Гунчева

loading...