КАТАСТРОФАТА ПРОСПЕРИРА, НЕ БЪЛГАРИЯ

Виждаме докъде ни докараха престъпниците от ГЕРБ. Под седем милиона сме, от тях над два милиона пенсионери. Недосегаемите по неофициални данни са около 1,8 милиона. Сложете и около един 800 000 от другите етноси и на практика българите извън пенсионерите остават около 2,2 милиона души. И огромната част от останалите очакват именно те да издържат цялата система, след като политиците дружно изплюскаха Сребърния фонд и всички пенсионни фондове досега.

Естествено, малоумието е водещо в политиката на гербавите, затова вместо да се борят с демокрафската криза, просто ще вдигнат осигуровките. И хайде сега ми кажете – за чий да ги плащам тези осигуровки?!? С тези промени в пенсионната система, аз до пенсия няма да доживея. А ако имам нещастието да доживея – кой ще ми я плаща, недосегаемите ли??? Също като здравните осигуровки – за какво?!? По-добре да си платя на частно, отколкото да наливам в каца без дъно, за да издържам недосегаемите, които ползват болниците за хотел и пак да се налага да плащам за лечението?

Българите загиваме като народ. И колкото и грозно да ви прозвучи, генетиката е точна наука. Ако родителите ти са били мързеливи, глупави, асоциални и невписващи се в обществото, вероятността и ти да си такъв, е огромна. На нас не ни трябват НАСЕЛЕНИЕ, ТРЯБВАТ НИ БЪЛГАРИ. ТРЯБВА ДА СЕ РАЖДАТ БЪЛГАРЧЕТА! Защото това е държавата на българите! Не на недосегаемите, не на мигрантите, не на турците, не на други. Това е истината! И приоритет трябва да бъдат българите.

Демографската криза може лесно да бъде преборена, дори вече да е станала катастрофа. Просто трябва да им теглим една на Брюксел, да вземем радикални мерки и да насочим парите към младите семейства с деца, да се насърчат младите образовани хора да останат и работят в България и най-важното, да имат повече деца.Може, но никой не иска!!! Защото вече политиците са продали територията. Сега им остава да си изпълнят последната част от задачата – да ликвидират аборигените, за да се освободи земята….

Боже, пази България!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.