Категорично не съм съгласна да се говори, камо ли да се твърди, че по кризата в Украйна са изчерпани дипломатическите ресурси за обмяна на възможности за разрешение на конфликта

Категорично не съм съгласна да се говори, камо ли да се твърди, че по кризата в Украйна са изчерпани дипломатическите ресурси за обмяна на възможности за разрешение на конфликта. По простата причина, че не съществува изобщо компетентен дипломатически разговор с взаимно съответни нива на съзнание и разбиране както на кризата, така и на потенциалните геополитечски опасности, които тя представлява за целия свят.

От едната страна на дипломатическия разговор стоят руснаците с техните дипломати, а от другата страна стоят роботите на Сорос, Клинтън и Гейтс, които говорят едно и също без изобщо да слушат какво им се говори, а за вникване в проблема и дума не може да става. Освен това така наречените ЗАПАДНИ ПАРТНЬОРИ, аз като казвам, че паметници ще издигате на Путин, че не избомби света сто пъти досега, не говоря празни приказки, не притежават дори частичен усет за опасността, нито експертиза за оценка на потенциалната заплаха за собствените им народи. Нито имат грам морал и мъдрост.

Аз не зная при такова отношение за каква дипломация може да става дума. С кого да се водят дипломатически разговори? С лудата гинеколожка и болния и мозък, с наркоманизираните роботи, с кого?

За съжаление англо-саксонската страна в конфликта е изцяло тъмно мъртвило откъм присъствие на дух, с когото да разговаряш. Точно обратното, там присъстват духове, които не желаят да разговарят, желаят да унищожават.
Който е водил разговор с празна кутия от грамофон, той ме разбира.

Тази страна на конфликта е населена изцяло с тъмни същества, не знам каква дипломация може да се води с тях.

Анастасия Гешева