КАТКА ВЪНШНАТА И ЗА СЕЛСКИ КМЕТ НЕ СТАВА!

Понеже днес мернах гордостта на Външно министерство в Кипър с едно зелено рокле с ципове навсякъде, та реших да видя какви дипломатически новости споделя с населението на страницата си.

Потрес! Последният й пост е от 19 февруари, когато е сложила хаштаг „Не на Левски за партийна употреба“. Думи за великия герой на България на страната на гербавата министър на външните работи няма! Явно не й влиза в приоритетите и не я вълнува.

И си задавам за пореден път въпроса: Как така допускаме да ни представляват пред света хора, които и за малка селска община нямат капацитета? Които отричат българското, отричат националните ни светини и са вторачени само в партийните си и меркантилни интереси!

Левски е на всички българи! Което означава, че всяка една партия, организация, гражданин или каквото и да било друго, има правото да го почете.

Всъщност, не! Има ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да го почете, особено ако е представител на държавната власт! Защото дава пример! А какъв примерът на Катка Външната, изживяваща се по случайност като Министър на външните работи – „Не ми дреме за Левски, не ми дреме за България! Моите приоритети са да се задържим във властта! Да си разхождам кичозните роклета по света, да шашкам арабите с впити клинчета и да се хиля неадекватно!“.

Срамът е голям, българи! Като се започне от ГМР и се стигне до най-простия селски кмет от управляващите! Тотал щета!

Елена Гунчева

loading...