КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА КАРТИНКАТА, СИ ВДИГАЙТЕ ЗАДНИЦИТЕ И Я ПРОМЕНЕТЕ

Сутринта си направих малък експеримент. Описах един от вариантите на бъдещето ни. Най-песимистичният. За съжаление все още много, много възможен. Ако не го променим.

Много от вас се ядосаха и на лични започнаха обидите. Други се съгласиха. Трети отрекоха правото ми да пиша такива неща. Очаквани реакции. Радвам се, че има хора, които не се съгласиха.

Но пак повтарям – това е възможен сценарий. В момента всички ние работим по него. Всички знаем, че това ще бъде бъдещето, ако ние продължаваме да лежим на диваните, да ходим по мирни протести, да протестираме по магистралите и да бягаме в чужбина. Знаем си го, нали?

Нека картинката да е пред очите ви! Винаги! За да знаете, че ако днес, понастоящем, не си научим урока и то много бързо, провалът ще бъде не само на нашето поколение. Провалът ще бъде за България.

И началото е….да се ядосаме. Не на нас самите, а на убийците, които ни управляват. Не да ги псуваме, а да ги подгоним с камъни и дърве, както се казва. Не да пишем и подписваме петиции и петицийки, а да излезем със сопите там, където те се чувстват най-силни – в институциите!

Ядосайте се! Разберете, че МИРНИ ПРОТЕСТИ И ПРОМЕНИ НЯМА И НЯМА И ДА ИМА! Престанете с протестите на парче. Махнете оградите в съзнанието си, които ви казват, че трябва да сте образцови граждани и сакън, да не нарушите обществения ред!

Ако ни убиват, имаме ЧОВЕШКОТО и ГРАЖДАНСКО ПРАВО да се защитим – по всеки един възможен начин. Не сме длъжни да спазваме правилата на насилниците, създадени, за да ни държат в подчинение. Осъзнайте, че игрането на хора, когато ви убиват от жажда, показва само умствена увреденост, дори не и патриотизъм!

А сега още веднъж помислете. Коя картинка ще ви хареса от бъдещето!

Елена Гунчева