КЕФКИ ЩЕ ПАЗЯТ ТЕРИТОРИЯ, ПОРАЗЕНА ОТ ЧУМА

Тъмните балкански субекти според „цивилизована“ Европа са леко излишни. Единствената им цел е да слушат разпорежданията на Брюксел, да си предоставят Територията за бежански центрове и за военните учения и бази на НАТО.

Днес разбрах, че кефките ще ни струват 4,2 МИЛИАРДА лева. Също тези дни разбрах за пенсионери, които разполагат с по 3,50 на ден за храна. Интересни са приоритетите на шайката. Явно пенсионерите не са приоритет. Другият месец ще има грандиозно увеличение на пенсиите, като минималната ще стане цели 209 лева. Направо да стягат куфари за Малдивите пенсиите! И понеже шайката е загрижена за тях, че разполагат с излишък от пари, от юли се увеличава и ток, със сигурност и вода, парно, цени на всичко. За заплатите не се е чуло да се увеличат.

Цената на кефките изумява. Още повече, че за същите пари, що читави руски самолети могат да се купят. Но….Чичо Сам не дава, ей наскоро скастри и заплаши със санкции Турция, че си позволи да вземе ракетни системи от Русия, а не от САЩ. Не че на Ердоган му пука, за него е важна собствената му държава, а не търговските интереси на американците.

В България стават чудеса. Когато на хоризонта се очертават комисионни и търговия с влияние, пари винаги се намират. Дори със заем, който ще плащаме ние и поколенията, които направят грешката да останат на Територията….докато пенсионерите и болните са подложени на геноцид, от който и Хитлер би се засрамил. Той поне не е изтребвал така собствения си народ, а в концлагерите смъртта е била по-бърза, а не безкрайна агония в мизерия, болести и отчаяние години наред.

ОСЕМ ТАРАЛЯСНИКА ЗА ТЕРИТОРИЯТА. Да пазят небе, което вече сме продали на „стратегическите“ си партньори. Над Територия, която вече е договорена от политическата шайка, която осребрява властта си и единствено остава да прочисти земята от аборигените, които я населяват. Почти успява. Народът се е свил до няколко големи областни града и столицата, а цели територии са безлюдни като след тежка война или чума. Всъщност да, през Територията ни мина чумата „демокрация“ и не остави нищо читаво след себе си. А това, което остана, се изроди в туморни клетки, които продължават да убиват народа!

А ЧЕТИРИТЕ МИЛИАРДА ДЪЛГ ЩЕ УБИЯТ МНОГО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ ЕВЕНТУАЛНО НАПАДЕНИЕ. Не че с осем таралясника можем да се противопоставим, единствено да се предадем с почетен ескорт до София….

Елена Гунчева

Снимка на Елен Гунчева.
loading...