Кириле, истината и само истината! Иначе рано или още по-рано лошо ти се пише…

В петък, 4-ти март, в „ЕвроДикоФ“:

Пак Шипченска епопея! Поетът бе казал „камъни и дърве изчезнаха там“. Но сега ние добавяме „Снежни топки дал Господ“. Всичко за опълчението на премиер и на председател на НС през погледа на безстрашната „стажантка“ Златина.

Шефът на русофилите Николай Малинов за ръцете на Путин, за главите на българите и за русофилите срещу премиер и председател на НС на връх Шипка.

Когато по живково време заглушаваха радио „Свободна Европа“, тя бе смела дисидентка. Каква е сега Копринка Червенкова, когато тук спираме руски телевизионни канали?

От петимата членове на СЕМ четирима гласуваха за спирането. Само Соня Момчилова гласува „въздържал се“. Момчилова пред „Евроком“ за причините за своята позиция.

И едно допълнение от Стажанта – има ли сила, която да накара радиоиконата Петър Волгин да спазва Закона за радиото и телевизията, и по-конкретно чл. 6 (т.6,), а да не бъде само рупор на Москва. Иначе той има пълното право да продължи да се крие от Стажанта и от поканата към него за интервю.

Зле възпитаното ми „дете“ Хаджигенов предизкива чутовен скандал в Нова телевизия след цинизъм по адрес на руския посланик. Андрей Райчев и Слави Василев напуснаха студиото. Как ще реагира „родителят“ при срещата в ефира с блудния син.

От Лондон – защо категоричния критик на борисовото управление Мария Спирова изригна по адрес на Даниел Лорер: „Стига бакалски сметки, свързани с Украйна.“
И още: как един лъжец и нагъл нарушител на добрите нрави първо стана премиер с огромно мнозинство и второ – все още запазва поста си.

В четвъртък Делян Добрев разкри скандална среднощна продажба на газ на половин цена. И то минути преди Русия да нападне Украйна. До него Бойко Борисов извика „корупция, бандити“. Какво следва?

И още една среднощна драма. Докога Кирил Петков ще мълчи за смяната на проф. Тодор Тагарев… след последния момент?

Кириле, истината и само истината! Иначе рано или още по-рано лошо ти се пише…

„ЕвроДикоФ“ – петък – 20 ч.