Кириле, опичай си акъла!

И не забравяй, че предателите остават на бунището на историята.
Знаем,че си подложен на безпрецедентен натиск от страна на майкопродавци, отцеругатели и други!
Но!

Даже Бойко не си позволи да продаде интересите на България в Македония!
Добрият исторически гений на бившия премиер се казваше Божидар Димитров.
Без съмнение, той беше патриот, който болееше за грешките и предателствата български.
Защо падна Борисов?

За корупцията, разгащването и калинките – това е ясно.
Но има и друго – той единствен в Европа НЕ затвори храмовете по Великден!
НЕ въведе задължителна ваксинация!      НЕ скъса отношенията с Русия!
НЕ въведе войски на НАТО!

Да не стане като в народната песен от Шопския край за двете свати и децата им  –  „Айде, свашке, пуста свашке, айде да си траймо, / кусурите, що ги имат, сал двете да знаймо!“.
Щото сватята Македония все прехвърля в нашата копаня горещите картофи!
Никой да не им се месел какви етноси записват в Конституцията, никой да не им казва какво да пише в учебниците, никой да не споменава, че Самуил, Климент, Наум и колко други още са част от  българската история, че Охридската архиепископия е българска…

Накрая кусурите на спора с Македония ще си ги знаем само ние.
И никой друг в света.
България не трябва да мълчи!

Ако българският народ си беше мълчал и не беше писал писма до руския император, ако Дженюариус Макгахан не беше известил за турските зверства след Априлското въстание пред света чрез вестник „Дейли нюз“,  ако собственикът на вестника не беше проявил куража да
публикува писмата на Макгахан и Юджин О’Скайлър в разрез с официалната английска политика на българофоба Дизраели, вероятно Руско- турска освободителна война никога нямаше да има.

Така че сега, когато иде реч за последния бастион на българщината – общите ни исторически корени с Македония, предадени от Комунистическата партия, Георги Димитров, Димитър Благоев и други български ренегати, не бива да мълчим.

Да излезем и да кажем нашето категорично „не!“ на езика на омразата в  македонските учебници по история, в които пише за „бугарската фашистка окупация. Да защитим правата на българите там! А не да се подгъзваме и да мънкаме колко сме напреднали в комисиите.
Божидар Димитров бе най- големият противник на „клякането“от наша страна, като открито заявяваше в интервюта, че всеки македонец е българин.

Не може с лека ръка да зачеркваш общите ни исторически корени, да предаваш правата на македонците с българско самосъзнание и да говориш глупости за „големи“ успехи в преговорите с РСМ, изразяващи се в авиолиния Скопие – София.

Ако си неграмотен исторически и политически или не ти стиска да зашитаваш българските интереси, защо въобще се захвана със задача, която явно не е по силите ти?

По- добре, слез от трона овреме!
Да не се налага да те свалят!
Че боли!

Светлозара Василева