Кирил Петков е канадец по душа. Българските ценности и традиции, дори българският език са му чужди

Преди да кажем нещо за Кирил Петков, да си спомним, че идва от Канада – същата държава, която затвори гражданите си по къщите и ги подложи на медицински фашизъм, която насилствено ваксинираше, която сега взе решение, че нямат преимущество „естествените връзки“ и всеки – мъж, джендър, интер, би и не знам какво си още, може да е родител, същата тази държава, която разрешава евтаназия за бедните си граждани.

Трябва да призная, че западните ценности не са мои ценности. Категорично съм против нетрадиционните семейства, осиновяването на деца от такива, прайдовете и детските сцени на тях, насилственият медицински фашизъм, липсата на грижа за бедните и болните, липсата на семейни ценности и традиции, възпитаването на децата в бесен либерализъм и толерастия. Не ги разбирам и не искам да ги разбера. Моите ценности са семейството, българските традиции, децата, грижата за възрастните, бедните и болните. Прайдовете не ми допадат. Не, че съм против различните, но, за Бога, никой друг не си развява предпочитанията в спалнята по улиците и не настоява всички да се занимават с него!

Кирил Петков е канадец по душа. Българските ценности и традиции, дори българският език са му чужди. И въпросът е докъде ще стигне. И с оглед очертаващата се криза дали и тук няма да се предложи евтаназия за бедните?

Елена Гунчева